fotografie Erik Pauwels

 
  

Hier kan je ons vinden :

Parkeren ...

Om snel iets op te halen kan u terecht op de shop & go zone rechtover de winkel. Hier kan u gratis parkeren gedurende maximum 30 minuten.
In de buurt zijn nog tientallen dergelijke parkeervakken.

Langparkeren kan op de parking aan de Dam, op parikng Haven en op het  Conservatoriumplein.(2,50 euro per dag - eerste uur gratis).

Ondergronds betalend parkeren kan op het schouwburgplein, onder de Veemarkt, op de houtmarkt, aan de budabrug en in het winkelcentrum K. Overal in de stad zijn parkeerplaatsen met betaalautomaten.
Hou er rekening mee dat de ganse binnenstad betalend parkeren heeft en dat er intensief gecontroleerd wordt.
Vermijd vakken die voorbehouden zijn voor bewoners.

Copyright 2017 by Erik Pauwels

alle beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd  en
mogen slechts gebruikt worden na uitdrukkelijke toestemming.

Onze winkel bevindt zich in de Onze Lieve Vrouwestraat 5 te Kortrijk. Dit is in het hartje van de stad op een twintigtal meter van de Grote Markt. Het winkelcentrum en de toeristische attracties zijn in de onmiddellijke omgeving. Wie met trein of bus naar Kortrijk komt vindt onze winkel op wandelafstand van het station.

KwaliteiTsFoto’s supersnel klaar

Opgelet gewijzigde rijrichting en werken !

Sedert enkele maanden is de verkeerssituatie in de omgeving van onze winkel gewijzigd. Zelfs met een recente GPS kan het zijn dat u door een eenrichtingsstraat gestuurd wordt en een boete riskeert. Als u naar onze winkel komt en u wil een GPS gebruiken dan stelt u deze best in op kruispunt Groeningestraat en Houtmarkt. Van hieruit kan u de Groeningestraat inrijden en aan de kerk rechtdoor de Onze Lieve Vrouwestraat volgen, onze winkel bevindt zich 20 meter voor het einde van de straat aan de rechterkant.

Indien u uw smatphone gebruikt voor navigatie dan kan u best de Waze App gebruiken. Deze app wordt continu bijgewerkt door de gebruikers en is meestal correct.